www.Shkupi63.com
Ballina
Zëri folklorit shqiptar
Emisioni Natës
Mënyt Kryesore
Lojra
Dërgo temen tuaj
Poezi
Tv Shqip
Radio Islame
Artikuj - Ndryshme
Mjeksia Islame
Abetare gjuha ime
Az Filma
Kur'ani Fisnik
Sekrete Bukurie
Idriz Zhegra
Agim Ramadani
Shkurte Fejza
Nuredin Gashi
Fatime Sokoli
Idriz Zhegra me musafir Rapsod
Vëllezerit Bajra
Vëllezrit Qetaj
Vëllezërit Gashi
Mahmut Ferati
Vendi Rekllamës
24 orë me këngë të përzgjedhura nga stafi radiozhegra Bëhuni edhe ju pjes e radios
Remzie Osmani
Radio Zhegra me stafin e saj : Ju uron Muajin e Shenjtë të Ramazanit lumturia dhe gezimi qofshin në familjen Tuaj ALLAHU ju shpërbleft
kuzhina Shqiptare
www.RadioZhegra.com
Urime dhe Përshendetje Urime përshendetje Premte : filluar nga ora 21:00 deri në orën 22:00 Duke ju mundësuar të gjthë ndeëgjuesve që të Urojn dhe të Përshendesin më të dashurit e tyre. Të gjithë të tjerët të cilet dëshirojnë te kyqen në Radio Live kanë munësin të shkruajn përshëndetjen e tyre në Postën elektronike e cila gjendet lartë tek Menu Dergo Urime. Emisioni i cili mundeni të bëheni pjesë gjithë ashtu permes : Skype : radiozhegra Të gjitha këto Ju ofron Radio Zhegra Falas. Emisioni Natës : Me musafir të ftuar cdo shtune filluar nga ora 21:00 Gjatë emisionit natës dot jeni me Idriz Zhegren studio numer 1 Kosovë Mun të bëheni pjesë përmes verzionit : Skype : radiozhegra / Tel:0037745375003
Pyetja juaj për musafirin
Urime dhe përshëndetjet
© www.radiozhegra.com Desing : ( Fatmir Paris )